یک حرف از عایشه:
از عائشه نقل شده است که به هیچ زنی به اندازه خدیجه حسادت نکردم زیرا رسول خدا
زیاد از او یاد میکرد؛ رسول خدا سه سال بعد از خدیجه با من ازدواج کرد؛ خداوند به
رسول خدا و یا جبرئیل دستور داد که بر خدیجه سلـام رسانده و او را به خانهای در
بهشت بشارت دهد که از نی ساخته شده است.
یک داستان از پیامبر:
روزی پیامبر خدا صلی الله علیه و آله روی زمین چهار خط کشید و گفت: آیا می دانید این چیست؟ آن هایی که آن جا بودند، نتوانستند حدس بزنند و همگی گفتند: خدا و پیامبر او بهتر می دانند. بعد پیامبر فرمودند: «بهترین زنان بهشت چهار نفرند: خدیجه علیهاالسلام همسرم، فاطمه علیهاالسلام دخترم، آسیه، همسر فرعون و مریم، مادر حضرت عیسی علیه السلام ».
یک قصه واقعی:
یکی از طلبه ها خمسش را هر ماه یکبار میداد به جای هر سال یکبار!از یک روز به بعد چیز هایی میدید که هیچ کس نمیدید!یعنی که اقتصاد در اسلام خیلی مهم است!انفاق در اسلام خیلی مهم است!اگر نبود قرآن بعد از اقامه صلاتی پرداخت کاتی نمیگفت!حالا ببینید این بانو تمام سرمایه های بزرگش را در راه اسلام و پیامبر اسلام خرج کرد! و مهره اقتصادی پیامبر در آن سالهای بی کسی بود!
ام المومنین در لغت شاید به یازده نفر اطلاق شود
اما چه کسی برای مادری مومنین سزاوارتر است؟!
سال نهم بعثت را عام الحزن میگویند!،سال اندوه،
اندوهی که حاصل از مرگ دو مهره اقتصادی و سیاسی پیامبر است
ما برجام را ابتدائا نقض نخواهیم کرد اما اگر آمریکاییها برجام را پاره کردند آن را آتش میزنیم
رهبر انقلاب؛25/خرداد/1395
پی نوشت:کاش زاویه دید مسئولین اجرایی اندکی هم که شده نسبت به سیاست خارجی بوی هشیاری میگرفت!
پی نوشت2:احتمالا هیچ کس اطلاعی از چگونگی عملی شدن برجام ندارد به جز آقایان روحانی و ظریف و معاونین شان!چندی قبل رییس جمهور اتریش گفته بود که فلان تحریم بانکی ایران برداشته نشده آنوقت اقای عراقچی گفته بود رییس جمهور اتریش که خبر ندارد:) میترسم اگر روزی جان کری هم بگوید ما به تعهداتمان عمل نکرده ایم آقایان دولتی بگویند نه! جان کری که خبرندارد؛عمل کرده اند!خوب هم عمل کرده اند!
رهبر انقلاب: این تصور غلطی است که با آمریکا میتوانیم کنار بیاییم؛ این درست نیست؛ نمیتوانیم بر توهم تکیه کنیم/ بحث بر اصل موجودیت جمهوری اسلامی است و با #مذاکره حل نمیشود/ بعضی خیال میکنند که دشمنیها بهخاطر ستیزهگری ما با آمریکا است. جمهوری اسلامی با فرانسه چه کرده؟ چرا فرانسه در مذاکرات هستهای نقش پلیس بد را اجرا کرد و چرا کشورهای هلند و کانادا دشمنی میکنند؟ ۹۵/۳/۲۵
متن عکس برای آنهایی که نمیتوانند بخوانند:
یکچیز را من از شما میخواهم
که خـود هم به آن عمل میکنم؛
هیچکس مـــرا در ایــن
دوره نشیب و فـــراز انقـلاب،
در سخت ترین شرایط
نتوانستهاست با #قیافه_افسرده ببیند!
ما که به دنبال «احدی الحسنیین» هستیم (شهادت یا پیروزی) دیگر چرا افسردگی؟
افســـــــــــرده نباشــــید!
چــهرهها شــاداب باشـد!
نشـــاط داشــــته باشـید!
آنوقت شُعارتان همین است که آمریکا و مزدورانش هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
رهبر معظم انقلاب:
انصافاً در معرفی شهدا و استفاده از ظرفیتهای حادثهی هفتم تیر، کمکاری شده است.
جوانان در جناح فرهنگی مؤمن، انقلابی و خودجوش باید با زبان تصویر و با ابزارهای جدید، از این شخصیتهای برجسته چهرهنگاری هنرمندانه بکنند.
۱۳۹۴/۰۴/۰۶
بخشی از برنامه دیشب "بدون تحریف":
دکتر ایروانی (اقتصاد دان چپ گرا و وزیر امور اقتصادی کابینه میرحسین موسوی):
امام تاکید داشتند که اگر مسوولان دولتی اشرافی بودند فاتحه ی انقلاب را باید بخوانیم. مسوولان متمول و اشرافی مایه ی بی اعتباری انقلاب و بی اعتمادی مردم به نظام خواهند شد. حتی در کشورهایی مثل فرانسه هم اجازه نمی دهند کسیکه خودش بنگاه اقتصادی دارد و شرکت دارد مسوولیت دولتی هم بگیرد. کسی که حقوق و پاداش صدها میلیونی می گیرد دیگر نمی تواند از آنها چشم بپوشد.
حسین شریعتمداری(مدیر موسسه مطبوعاتی کیهان):
مسوولینی که فرزندان شان در اروپا و آمریکا درس می خوانند ممکن است به تدریج به انقلاب کافر شوند. امام خمینی از تعبیر "مرفهین بی درد" استفاده کردند؛ یعنی مسوول پولدار، ناکارآمد خواهد بود چون درکی از مردم ندارد. دولت حق ندارد از میان متمولین وزیر انتخاب کند
سربریده خندیدن دارد؟!
عبدالملک نگاهی به سرخون آلود مصعب کرد که میان طبقی در مقابل او قرار داشت، نگاهی هم به آن تازه جوان عرب که بر سربریده می خندید!
چشمان عبدالملک از فرط خشم، از حدقه بیرون زده و آثار ناراحتی در چهره او نمایان بود ... اما بزودی دریافت این جوانک حکایتی دارد که مو بر تن انسان راست می کند . حکایت طلسمی که احدی را یارای شکستن آن نیست!
بشنوید:
تازه جوانی ز عرب هوشمند
گفت به عبدالملک از روی پند
زیر همین قبه و این بارگاه
پای همین مسند و این دستگاه
بر سپری چون سپر آسمان
غیرت خورشید، سری خون چکان
سر، که هزارش سر و افسر فدا
صاحب دستار رسول خدا
دیدم و دیدم که ز ابن زیاد
دیده چه ها دید که چشمم مباد
از پس چندی سر آن خیره سر
بد بر مختار به روی سپر
باز چو مصعب سر و سردار شد
دستخوش او سر مختار شد
وین سر مصعب بود ای نامدار
تا چه کند با تو سر روزگار
حیف که یک دیده بیدار نیست
هیچ کس از کار، خبردار نیست
نه فلک از گردش خود سیر شد
نه خم این طاق سرازیر شد
مات شدستم که در این بند و بست
این چه طلسمی است که نتوان شکست
منبع:میشکنم در شکن زلف یار اثر حسین سروقامت
ابتدای داستان"این چه طلسمی است که نتوان شکست؟!"
منبع اینترنتی:لینک
پیشنهاد میکنم دوستان برنامه "بدون تحریف" رو که درباره اندیشه های امام هست رو از شبکه سه امروز و فردا بعد از اخبار شبانگاهی ملاحظه فرمایید
✔«اتوپی»، تخیلی است که هنوز محقق نشده؛ رویایی است نه آنچنان خیالبافانه که به درد قصه های کودکانه بخورد و نه آنچنان دم دستی که به برنامه های سازمان های برنامه و بودجه شبیه باشد. «اتوپی» تصویری است از دنیایی که باید بسازیمش هرچند که نمی دانیم چگونه ساخته می شود. اتوپیا را «لا مکان» یا «نا کجا آباد» ترجمه کرده اند و حتی برخی ایدوئولوژی های اشتراکی آنرا نوعی بیماری خیالپردازانه دانسته اند.
✔وقتی دانش آموز ابتدایی بودم رمان های «ژول ورن» و «آیزاک آسیموف» را می خواندم و با دنیایی آشنا می شدم که در زمان نوشتن آن قصه وجود نداشته ولی پس از آن بوجود آمده است. آیا ژول ورن و آسیموف پیشگو بودند؟ نه! کودکی که بدنبال ساختن دنیای آینده ی خود است تصویر ذهنی و رویای آینده ی خود را به کمک خیالبافی های علمی-تخیلی می سازد و به سوی آن پیش می رود. اولین قدم تمدن سازی، داشتن یک خیال و تصور اجمالی از تمدنی است که سودای آن را داریم؛ یعنی داشتن «اتوپی».
✔اینروزها مدام مخاطب این پرسشم که «چه باید کرد؟»
این پرسش از سر درد بی وضعی و گم شدگی است. انسانی که اتوپی دارد گمگشتگی و رخوت ندارد. انقلاب اسلامی تنها رقیب اتوپیایی تمدن مسلط بر عالم بود. اتوپی انقلاب اسلامی آنچنان الهام بخش بود که در مرزهای جغرافیایی ایران نگنجید. جدال تمدن ها در مرحله ی اول جدال اتوپی هاست؛ جدال بر سر ساختن رویای دنیای آینده. امروز در نفوسی که می پرسند: «چه باید کرد؟» آنچه کمتر دیده می شود، داشتن طرحی برای آینده است؛ بحران اتوپی از درهم آمیختگی رویاها پدید می آید، شاید هم از ناتوانی در اندیشیدن یا یأس از تحقق اتوپی.
پریشانی وقتی بیشتر می شود که آنانکه باید حامل اتوپی انقلاب اسلامی باشند، می پرسند: «چه باید کرد؟»!
نویسنده متن:جوان انقلابی آقای وحید یامین پور
و اما سوال من! واقعا قانع نشدم واقعا چه باید کرد؟؟!!